Samtalsterapi i närheten av Gävle

Personlig vägledning och utveckling för dig i Gävle

Anledningarna till att gå i samtalsterapi kan vara många. Kanske vill du bryta gamla mönster eller behöver stöd i en svår period i ditt liv? Kanske har du en känsla av att livet borde erbjuda något mer, eller att du upplever en längtan efter att vara dig själv fullt ut? En av orsakerna som brukar vara gemensam för oss alla är en längtan efter att må bra och en längtan efter en förändring. Oavsett orsak så finns jag här för dig i Gävle. 


Samtalsterapi kan hjälpa dig med verktygen till ökad förståelse. Att gå i samtalsterapi hjälper oss att skapa inre trygghet och frihet. Det ger oss större möjligheter att välja det liv vi vill leva. Vi märker också ofta hur vi får lättare att hantera och vara i våra relationer. Syftet med samtalsterapi är att du med tiden ska kunna vara din egen terapeut. Det spelar ingen roll om problemen känns stora eller små. DU är välkommen till mig i närheten av Gävle precis som DU är där DU är just nu... 

Samtalsterapi Coaching
Overcome my obstacles
 
 

50 minuter session 800kr.

75 minuter session 1000kr.

90 minuter session 1200kr.

Websamtal

För mig betyder det mycket att kunna hjälpa så många som möjligt. Därför har jag valt att även erbjuda samtalsterapi online. Oavsett om du befinner dig i Gävle eller någon annanstans så finns jag här för att hjälpa dig! Vill du hellre komma till mig så finns jag en liten bit från Gävle.

 

Om du har några frågor eller funderingar kring samtalsterapi, är du varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad det innebär.


Tack för att du respekterar givna riktlinjer och inte kommer till mottagningen om du har förkylningssymptom eller är sjuk.

Avbokningsregler

Om du får förhinder önkar jag att du meddelar det ett dygn (24timmar) innan terapisessionen börjar. I annat fall debiteras du för den bokade tiden.

Boka tid för samtalsterapi redan idag, lär känna dig själv och upptäck din utvecklingspotential

Samtalsterapi Gävle och Online. Välkommen till Trygga-Rummet!